Sposób przygotowania

Ser tarkujemy na tarce o grubych oczkach i mieszamy z majonezem,czosnkiem i ziołami.Chleb kroimy na kromki do połowy,tak żeby się nie \"rozleciał\".Przygotowany farsz wkładamy miedzy kromki.Zawijamy w folię aluminiową i pieczemy ok.25 min w temperaturze 180 stopni.Najlepiej smakuje podany na gorąco,ale na zimno jest równie dobry.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    tatiana2

    Fajny przepis :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ana00

    fajny i smaczny ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    świetny pomysł
  • 1
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    ciekawy
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    fajny pomysł
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    swietny pomysl i na pewno dobry smak:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    fantastyczny
  • 3
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    lubię takie chlebki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    musi byc dobry
  • 1
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    nigdy takiego nie robiłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    ana00

    warto spróbować ;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !