Sposób przygotowania

Ciasto:
Białka ubić,dodać cukier,ubijać.Dodać żółtka i dalej ubijać.Dodać resztę składników.Dokładnie połączyć wszystko.Piec ok 30 min w temperaturze 170-180 stopni.
Masa kokosowa:
Mleko zagotować z cukrem i cukrem waniliowym.Wsypać wiórki kokosowe i mieszając gotować ok.20 min.
Dodać margarynę i gotować aby margarynę rozpuścić.Ostudzić.
Tak przygotowaną masą przełożyć ciasto.
Polewa:
Wszystkie składniki wymieszać i doprowadzić do wrzenia,nie gotować.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    Przedni przepis.
  • 4
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    super ciacho!
  • 1
    original
    Opublikowano

    ana00

    doskonale smakuje z filiżanką kawy ;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Smakowicie wygląda ;)
  • 1
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    pychotka
  • 1
    original
    Opublikowano

    bami

    Prezentuje się niezwykle apetycznie :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    maryśka

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    Bardzo lubię kokosowe ciasta.
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    Bardzo lubię kokosowe ciasta.
  • 0
    original
    Opublikowano

    ana00

    polecam każdemu ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pyszne ciasto

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !