Sposób przygotowania

rybę oczyścić umyć i osolić posypać przyprawą do ryb na chwilę odstawić obtaczać w mące i upiec na oleju na złoty kolor z obu stron,cebulę obrać i pokroić na półplasterki przekładać w misce rybę z cebulą dodać liść laurowy,ziele angielskie,pieprz do ryby dodać tłuszcz z patelni od smażenia jeśli nie jest przypalony następnie przygotować zalewę zagotować wodę wlać do rondelka dodać octu i odrobinę przyprawy w płynie,wymieszać i zalać gorącą zalewą ryby.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    dobry przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    ooooooo uwielbiam,pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    smaczna jest taka rybka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !