Sposób przygotowania

Olej wymieszać z przyprawą do mięs i majerankiem. Natrzeć tym mięso, posolić, na wierzchu ułożyć liście laurowe, odstawić na 12 godzin do lodówki. Po tym czasie mięso ułożyć w naczyniu do zapiekania, polać sosem sojowym, posmarować musztardą. Piec 1 godzinę i 30 minut. W połowie pieczenia szynkę odwrócić.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia88

    smaczna
  • 3
    original
    Opublikowano

    Gosia40

    wygląda super!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    jaka soczysta
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    smakowite mięsko
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    smakowite mięsko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !