Składniki:
kiełbaska jałowcowa | 20 dag |
pomidor świeży | 1 szt |
papryki konserwowej | 1 szkl |
sól, pieprz | |
zioła do potraw włoskich | |
sok z cytryny | |
olej z pestek winogron | |
koperek | |
suszone pomidory | 1/2 (w oleju) |
kuskus | 1,5 szkl |
kiełbaska jałowcowa | 20 dag |
pomidor świeży | 1 szt |
papryki konserwowej | 1 szkl |
sól, pieprz | |
zioła do potraw włoskich | |
sok z cytryny | |
olej z pestek winogron | |
koperek | |
suszone pomidory | 1/2 (w oleju) |
kuskus | 1,5 szkl |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: