Sposób przygotowania

Utrzeć cukier z jajkami, dodać mąkę, olej, cukier waniliowy, proszek do pieczenia. Na wierzch ułożyć pokrojony rabarbar. Ciasto przełożyć do wysmarowanej tłuszczem blachy i piec 50 min. w temp. 180 stopni.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Ania67

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Haneczka1

    ja też :) mnaim
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    właśnie zasadziłam sobie rabarbar w ogródku i już nie mogę się doczekać takich wypieków;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha;]
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    jeta72

    bardzo lubię;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justa32

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    prosty przepis,zapowiada się smacznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszniutkie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    super ciasto
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    uwielbiam rabarbar
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    bardzo smaczne ciasto

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !