Sposób przygotowania

Składniki na ciasto zagnieść, wyłożyć wysmarowaną tłuszczem i posypaną wiórkami kokosowymi formę o rozm ok 25x18 lub długą keksówkę.
Upiec ciasto na rumiany kolor. ok 25 min 180 st. Wyjąć, posmarować dżemem dyniowym i znów wstawić do piekarnika. W tym czasie ugotować budynie na 3 szkl mleka i wylać na ciasto. Zapiec jeszcze ok 15 min. Wystudzić i udekorować przy pomocy dekoratora masą krówkową.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    aguus

    pyszności:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Klausia

    wygląda smacznie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    krystyna330

    pyszne ciacho a ja muszę ograniczać kalorie więc upiekę dla rodzinki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !