Sposób przygotowania

Mięso wymieszać z żółtkami,winem,solą,pieprzem i papryką,uformować podłużne klopsiki.W brytfannie rozgrzać 1łyżke oleju ,włożyć klopsiki i smażyć około 10min.Cebule obrać,pokroić w krążki na surowo.Paprykę wypestkować ,umyć,pokroić w paski.Miód wymieszać z octem,olejem ,solą i pieprzem,polać paprykę,odstawić na 45min.Sałatkę podawać do cevapcici.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    ciekawa nazwa jak na polską potrawę
  • 0
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    intrygująca nazwa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !