Sposób przygotowania

Wszystkie składniki oprócz rabarbaru, posypać jedne na drugie. Zostawić na 2-3 godz. Rabarbar oczyścić i pokroić na mniejsze kawałki, posypać cukrem. Wymieszać, wylać na blachę posypać rabarbarem i kruszonką. Piec 45 min w 180 stopniach.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Gosia40

    pyszności:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    bardzo fajny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    wygląda pięknie- brawo
  • 2
    original
    Opublikowano

    marchewka

    fajna nazwa, zjadłabym ...
  • 2
    original
    Opublikowano

    kotlet

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    b.smakowity :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Ciekawy przepis- drożdżowy bez \'wyrabiania\"?
  • 0
    original
    Opublikowano

    magduś83

    tak mnie też na początku to dziwiło:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kas2

    ale mnie naszła ochota na rabarbar :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    ciekawy pomysł na ciasto warto wypróbwoac

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !