Sposób przygotowania

Cebulę siekamy i zarumieniamy na tłuszczu,bułkę kruszymy i skrapiamy mlekiem.Mięso mielimy w maszynce dodajemy cebulę,tymianek posiekaną natkę pietruszki boczek pokrojony w kostkę,bułkę jajko sól pieprz i koniak i bardzo starannie wyrabiamy.Wycinamy 8 kwadratów z folii aluminiowej,na każdy kładziemy kupkę farszu i szczelnie zawijamy nie ściskając.Wstawiamy do gorącego piekarnika i pieczemy 20 min.Podajemy w folii na gorąco lub zimno.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    ciekawe jak smakują

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !