Sposób przygotowania

Z twarogu,cukru,mleka,oleju,mąki i proszku do pieczenia zagnieśc ciasto.Rozwałkowac na grubośc 2 cm,wyciąc szklanką kółka .Ze środka każdego ciastka wyciąc kieliszkiem małe kółko.Resztę ciasta ponownie zagnieśc i rozwałkowac,wyciąc nast.ciastka.Rozgrzac tłuszcz w garnku,smażyc oponki z każdej strony.Wyjąc,osączyc z tłuszczu ,polukrowac.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    też takie robię
  • 1
    original
    Opublikowano

    izapozdro

    mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    uwielbiam,,
  • 1
    original
    Opublikowano

    anoosia

    bardzo lubię:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    pychotki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !