Sposób przygotowania

Filety rybne nacieramy solą i pieprzem i skrapiamy sokiem z cytryny.Ser rozcieramy ze śmietaną i układamy cienką warstwę na każdym filecie,następnie filety zwijamy aby ser pozostał w środku.Naczynie żaroodporne smarujemy tłuszczem,układamy filety,posypujemy je tartą bułką a na wierzchu kładziemy grudki masła.Pieczemy w letnim piekarniku ok 30 min.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    jakie to jest w smaku? bo nie wyobrażam sobie ryby z twarozkiem hehe... pozdrawiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !