Sposób przygotowania

Rozwijamy gotowe ciasto francuskie,rozprowadzamy na nim marmolade(smak wg.uznania) kroimy je na trojkaty.Zwijamy rogale i obsypujemy grubym cukrem.
Zapiekamy w temperaturze 180 stopni przez ok 10 minut.
Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    świetne:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    pyszności :))
  • 1
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    super przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ela16

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    szybkie smaczne ,efektowne
  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Są warte głosu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !