Sposób przygotowania

Cebulę pokroić w kostkę. Ogórki pokroić w cienkie półplasterki.Połączyć cebulę, ogórki, olej, musztardę i cukier. Wymieszać. Podawać do obiadu.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    szyba

    pychotka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    octo

    proste i super wygląda na zdjęciu:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mmmmniam
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    no właśnie......... dlaczego tak mało jest kombinacji sałatkowych z ogórkami kiszonymi? Mi często zostają ogórki kiszone a za bardzo nie lubię ich w całości do obiadu ... fajny pomysł..

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !