Sposób przygotowania

Filet z dorsza kroimy na porcje, oprószamy go solą i pieprzem. Na patelni rozgrzewamy olej i smażymy na nim filety panierowane w jajku i bułce tartej. Na drugiej patelni podgrzewamy śmietanę wraz z ziołami, solą i pieprzem, układamy na niej usmażone filety i całość podgrzewamy.

Komentarze

  • 2
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    bardzo fajne i ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Gabriela7

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    amorzenek

    fajniutkie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    mniam
  • 6
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    mniam
  • 4
    original
    Opublikowano

    pioge7

    dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    pyszności
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam
  • 3
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    może być bardzo smaczny:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    monika154

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    aż ślinka leci od samego czytania i oglądania :D
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    tak , można zajadać się oczami
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    pyszna rybka!:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Miki

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    mniammm;))
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    świetny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !