Sposób przygotowania

Nerki opłukać, usunąć błony oraz tłuszcz, pokroić na mniejsze kawałki i moczyć w wodzie przez godzinę. Następnie opruszyć solą i pieprzem oraz obtoczyć w mące. Podsmażyć na maśle. Wlać bulion, dodać posiekaną cebulę i dusić ok. 30 min.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    brzmi zachęcająco;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    są pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andysz

    pycha mniammm:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    alaaa

    przyznam szczerze że nie przepadam
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    ja też nie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    ekstra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    jeszcze nie jadłam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    jeszcze nigdy nie robiłam i nie próbowałam cynaderek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !