Sposób przygotowania

Czosnek przecisnąć przez praskę, dodać sól, pieprz i rozmaryn, wymieszać. Mięso naciąć i natrzeć wcześniej przygotowaną marynatą. Skropić sokiem z cytryny i olejem. Odstawić na 5 godzin. Blachę posmarować olejem, położyć mięso, podlać wodą. Piec ok. 60 min. w temp. 190 stopni. Od czasu do czasu podlewać wytwarzającym się sosem.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    ale pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    Haneczka1

    mniam :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    smaczne mięsko
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    jeszcze nie jadłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !