Składniki:
masło | 15 dkg |
biszkopty podłużne | 1 opakowanie |
mleko | 1/2 litra |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 6 łyżeczek |
cukier | 20 dkg |
cukier waniliowy | |
maliny świeże | 20 dkg |
jagody | 20 dkg |
twaróg | 1/2 (półtłusty) |
masło | 15 dkg |
biszkopty podłużne | 1 opakowanie |
mleko | 1/2 litra |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 6 łyżeczek |
cukier | 20 dkg |
cukier waniliowy | |
maliny świeże | 20 dkg |
jagody | 20 dkg |
twaróg | 1/2 (półtłusty) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: