Sposób przygotowania

pierś z indyka kroimy na nieduże sznycelki,solimy i skrapiamy oliwą.Na małych oczkach tarki ucieramy pietruszkę ,na większych marchewkę.Pora i koperek kroimy na drobno.Warzywa mieszamy z mięsem,wkładamy na co najmniej godzinę do lodówki.Potem mięso z warzywami pieczemy w torebce do pieczenia w piekarniku w temperaturze około 200 stopni około godziny.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    pyszne danie z małą zawartością tłuszczu
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    smaczne i zdrowe !
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczne mięsko
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    świetny pomysł
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    super pomysł a mięsko zapewne smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    coś dla mnie,bardzo lubię drób:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Patrycja33

    bardzo zdrowe
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Brzmi bardzo sympatycznie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    pyszniutki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczny
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pysznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !