Sposób przygotowania

Makaron ryżowy przygotować według wskazówek na opakowaniu. Odcedzić i dobrze odsączyć na papierowym ręczniku. Rozkłócone jajko wymieszać z łyżką kremówki i łyżką cukru pudru dodać do makaronu i wymieszać. Niewielkie porcje masła rozpuścić na patelni. Z masy makaronowej uformować małe placuszki i smażyć na gorącym maśle z obu stron na złoty kolor.

Każdy krążek odsączyć z tłuszczu, kładąc go na papierowym ręczniku.

Pozostałą śmietanę ubić z resztą cukru pudru i Śmietan -fixem

Truskawki opłukać usunąć szypułki i pokroić w plasterki.

Placki (3 sztuki) przekładać bitą śmietaną i truskawkami. Wierz posmarować również bitą śmietaną polać polewą czekoladą i udekorować truskawką. Odstawić do lodówki na 30 minut.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Prezentują się wyśmienicie:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    tatiana2

    Bardzo fajnie podane :) Aż chciałoby się od razu je zjeść ;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    monika154

    pięknie sie prezentują
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    śliczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolina69

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    wyśmienite
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    jak elegancko podane
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    jak elegancko podane
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    apetyczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Malinka

    Wow, robi wrażenie!!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !