Sposób przygotowania

Mięso rozbijamy, solimy i pieprzymy z obu stron. Na każdy plaster mięsa kładziemy ser, szynkę, dwa plasterki ogórka, zwijamy w roladkę i spinamy wykałaczką. Roladki maczamy w jajku i bułce tartej, smażymy na oleju z dwóch stron, a potem dusimy około 30 minut. sos do pieczeni przygotowujemy według przepisu na opakowaniu i polewamy gotowe roladki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Ja nie lubie panierowanych kotletów z sosem,ale może byc to dobre.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    świetne ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Też czasem robię takie roladki:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    napewno smaczne! bo apetycznie wyglądają:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    napewno smaczne! bo apetycznie wyglądają:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !