Sposób przygotowania

1.Groch zagotować,odstawić na 2 godziny,po gotować do miękkości.Cebulę obrać,posiekać.Marchew oskrobać,pokroić w kostkę.
2.Do miękkiego grochu dodać posiekaną cebulę,pokrojoną marchewkę,majeranek i tymianek.
3.Boczek włożyć do zupy i gotować półtorej godziny dolewając ewentualnie wodę.Zupę posolić do smaku.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !