Sposób przygotowania

pieczarki umyć i pokroić w plasterki,jajka,mąkę,szkl.wody,mleko i kucharka zmiksować aby powstało ciasto o gęstej konsystencji połowę ciasta wylać na rozgrzaną oliwę na dużej patelni i chwilę smazyć,gdy zezłoci się spód naleśnika włożyc warstwę sera,przykryć ser plastrami szynki i posypać pieczarkami wlać pozostałe ciasto i chwilę smazyć pod przykryciem,gdy ciasto na wierzchu się zetnie ostrożnie przełożyć na drugą stronę i usmażyć na złoty kolor.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    pomysłowe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    inne ale smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !