Sposób przygotowania

Kalafior dzielimy na różyczki, gotujemy delikatnie w zakwaszonej wodzie. Przekładamy do naczynia żaroodpornego. Pieczarki siekamy i dusimy na maśle, dodajemy pokrojoną w paseczki szynkę i przeciere, doprawiamy. Całość przekładamy do kalafiora i zapiekamy.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    super przepis
  • 2
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    amorzenek

    ciekawy przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Gabriela7

    wspaniałe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    warto wypróbować, bo zapowiada się pysznie:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !