Sposób przygotowania

Ciasto pokroić na 4 kwadraty, a następnie każdy kwadrat na pół.
Przygotować farsz- stopić margarynę Kasia, dodać drobno pokrojoną w kostkę cebulę i polędwicę, doprawić solą i pieprzem kolorowym, usmażyć na złoto. Farsz nakładać na ciasto, zwijać od najszerszej części trójkąta, formować rogaliki. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 170 stopni, piec 15 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    wyglądają super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    bejciu24

    takie na jeden ząb
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    cudowne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena67

    jeszcze takich nie widziałam, patrząc na składniki i zdjęcie, aż ślinka cieknie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    zbigniew1975

    mniam pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !