Sposób przygotowania

z podanych składników zagnieść kruche ciasto,połowę wyłożyć do wysmarowanej tortownicy,resztę schłodzić,białka ubić z cukrem na sztywno,śmietany wymieszać z cukrem waniliowym,aromatem i budyniami,dodać pianę z białek i delikatnie wymieszać wylać na ciasto i upiec w piekarniku w 180st.ok.20min.na wierzch ciasta zetrzeć resztę i wstawić ponownie na 20min.wystudzić posypać cukrem pudrem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    pycha !
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna/Dzastus

    moze byc bartdzo ciekawy
  • 0
    original
    Opublikowano

    Renata22

    ciekawy;) a dlaczego nazywa się sernik?
  • 0
    original
    Opublikowano

    Renata22

    ciekawy;) a dlaczego nazywa się sernik?
  • 0
    original
    Opublikowano

    Renata22

    ciekawy;) a dlaczego nazywa się sernik?
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    tak się nazywa ponieważ jest bardzo podobny w smaku i wyglądzie:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ola1young

    ciekawy ten sernik
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    apetyczny sernik !

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !