Sposób przygotowania

Czosnek zmiażdżyć lub drobno posiekać. Biały ser przetrzeć przez sito i wymieszać lub zmiksować z serkiem topionym, czosnkiem i posiekaną zieleniną, doprawić do smaku pieprzem. Płaty łososia ułożyć tak, aby zachodziły na siebie, tworząc prostokąt, resztki łososia drobno posiekać i wymieszać z kremem. Krem rozsmarować na płatach łososia, zwinąć roladę i zawinąć w płat folii spożywczej. Włożyć do lodówki przynajmniej na 2-3 godziny. Wyjąć, pokroić w plasterki i rozłożyć na lekko przyrumienionych grzankach z pieczywa tostowego lub bułki.Smacznego!

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    suzana

    super
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ania67

    ekstra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Iwona45

    Super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    świetne;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !