Sposób przygotowania

Z podanych składników przygotować ciasto i usmażyć cienkie naleśniki. Pieczarki oczyścić ,pokroić , cebulę obrać i posiekać.Na rozgrzanym tłuszczu zeszklić cebulę dodać pieczarki i podsmażać przez ok. 5 minut.Zdjąć z ognia aby przestygło ,dodać starty ser,pokrojone na małe kawałki jajka,wymieszać i doprawić do smaku solą i pieprzem. Na każdy naleśnik rozłożyć farsz,dokładnie zwinąć , panierować w jajku i w tartej bułce.Smażymy na rozgrzanym oleju na złoty kolor.Smacznego!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    apetyczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    takie krokiety uwielbiam....
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Lubię krokieciki.
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    apetyczne
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    ale bym teraz takich zjadła
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    popatrzyłam i... zgłodniałam :P)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !