Składniki:
mąka | 2 szklanki |
jajko | 1 sztuka |
sól | do smaku |
woda | do zarobienia |
Farsz: | |
baranina | 35 dag |
polędwica wołowa | 30 dag |
czosnek ząbki | 5 sztuk |
cukier | 1/4 łyżeczki |
rosół | 3 łyżki |
majeranek | 1 łyżka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
mąka | 2 szklanki |
jajko | 1 sztuka |
sól | do smaku |
woda | do zarobienia |
Farsz: | |
baranina | 35 dag |
polędwica wołowa | 30 dag |
czosnek ząbki | 5 sztuk |
cukier | 1/4 łyżeczki |
rosół | 3 łyżki |
majeranek | 1 łyżka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: