Sposób przygotowania

Bakłażana pokroić w plastry i posypać solą. Odstawić na 20 min. Panierować w jajku i bułce tartej, smażyć na rozgrzanym tłuszczu z obu stron na rumiany kolor. Podawać z sosem przygotowanym wg. przepisu na opakowaniu ale z dodatkiem śmietany i majonezu.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    szyba

    pychotka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    Uwielbiam takie bakłażany
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    przepadam za bakłażanami
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajny przepis !

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !