Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta kiszona po prowansalsku
Polewamy oliwą- przyprawiamy i dobrze mieszamy.
Najlepiej jeśli surówka troszkę postoi by przeszła wszystkimi aromatami przypraw.
kapusta kiszona | 30 dag |
cebula czerwona | 1 szt |
papryka czerwona | 1/2 szt |
szczypiorek usiekany | 1/2 pęczka |
marchewka | 1 szt |
płatki chili | 1 łyżeczka |
oliwa | 2 łyżki |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 2 łyżeczki |
pieprzz | |
Czosnek suszony Prymat | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: