Sposób przygotowania

Ciastka rozkruszyć, wymieszać z nutellą, wyłożyć na spód tortownicy i wstawić do lodówki. Czekoladę rozpuścić w kąpieli wodnej i ostudzić. Twaróg utrzeć z cukrem. Dodać jajka, proszek budyniowy i śmietanę. Wymieszać. Masę podzielić na 2 części. Do jednej dodać roztopioną czekoladę, wymieszać i wyłożyć na ciastka z nutellą. Na to wyłożyć białą masę. Piec ok.1 godziny.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    jaki apetyczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne do kawki....
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    uwielbiam serniki
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    piękny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    DanutaS

    z nutellą jeszcze sernika nie jadłam
  • 0
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Mam ochotę na kawałeczek.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !