Sposób przygotowania

W szynkę zawijać odsączone szparagi.Gdy wszystkie będą gotowe ułożyć ja na półmisek.Zelatynę rozpuścić według przepisu i odstawić do stężenie.Nastepnie zalac szparagi i włozyc do ludówki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    galarety ze szparagami jeszcze nie próbowałam.
  • 3
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Fajna przekąska
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Fajna przekąska
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka/picola

    fajny i szybki przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Ładna i na pewno dobra przystawka.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !