Sposób przygotowania

Zagotować składniki zalewy, cebulę pokroić na talarki, dodać do zalewy i pogotować jeszcze kilka minut. Umyte rzodkiewki osuszyć, po nakłuwać wykałaczką, wrzucić do gorącej zalewy na 2-3 min. Przełożyć do słoików, zalać zalewą i pasteryzować 25 min.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    Trzeba koniecznie wypróbować.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    nigdy nie przetwarzałam rzodkiewek...zawsze jadłam tylko w pierwotnej postaci, na surowo :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tomek14

    to może byc dobre,trzeba koniecznie wypróbować
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    jeszcze nie wypróbowałam :(
  • 0
    dscn5893
    Opublikowano

    bietka

    nigdy nie dawałam rzodkiewek do słoików, fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !