Sposób przygotowania

Mięso umyć i osuszyć, naciąć wzdłuż i posypać tymiankiem, bazylią, ziołami, solą i pieprzem, wylać musztardę francuską i równo ją rozłożyć. Wzdłuż brzegu położyć rząd sera fety. Zwinąć mięso ściśle jak roladę sznurkiem lub spiąć wykałaczkami.

Na rozgrzanej patelni z oliwą obsmażyć mięso z każdej strony. Polędwiczkę przełożyć do naczynia żaroodpornego i piec ok 20-30 min w temp. 180 st. Po upieczeniu mięso pozostawić na 15 minut i potem pokroić na grube plastry

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Nina7

    wygląda wspaniale i tak też pewnie smakuje:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magda60

    warto wyprobowac, bo jest przepyszne, zachecam do zrobienia
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa1

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    foczka-ks

    ślicznie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    Klausia

    moje smaki :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !