Sposób przygotowania

Bułkę tartą wymieszać z żółtym serem ,musztardą oraz olejem.Polędwiczki opłukać,oprószyć solą i pieprzem.Masło rozgrzać na patelni ,włożyć polędwiczki ,zrumienić z obu stron ,wyjąć.Polędwiczki posmarować pastą musztardowo-serową,ułożyć w brytfannie,podlać winem i wstawić do nagrzanego piekarnika .Piec 30min w temp 200C.Winogrona umyć ,oderwać od kiści .Mięso wyjąć.Do brytfanny włożyć winogrona ,wstawić na 5min do nagrzanego piekarnika .Polędwiczki podawać polane sosem z pieczenia z winogronami.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    smaczna pieczeń
  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !