Sposób przygotowania

Mięso dzielimy na mniejsze kawałki.
Cebulę kroimy w kostkę, pieczarki w plasterki i podsmażamy na maśle dolewamy wodę i mięso doprowadzamy do zagotowania i zagęszczamy mąką rozmieszaną z małą ilością wody i śmietaną, doprawiamy do swojego smaku dając dość dużo curry, ma je się wyraźnie czuć.
Całość ma być gęsta, podajemy z ryżem lub tak jak lubi moja córka z makaronem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    banditka

    calosc super sie prezentuje i te kolorowe talerzyki :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tomek14

    oszukana czy nie i tak pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Fajna potrawka.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    mnie tam mozesz codziennie tak oszukiwać:):)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !