Sposób przygotowania

Łososia pokroić na plastry, skropić sokiem z cytryny i odrobinę posolić. Odstawić na ok pół godziny.
Ser wymieszać ze śmietaną solą i cukrem dobrze zmiąć, na koniec dodać po łyżeczce kawioru czerwonego i czarnego.
delikatnie wymieszać. Łososia smażyć na maśle na złoty kolor układać na liściach sałaty, na każdym kawałku kłaść kopiastą łyżeczkę masy serowo-kawiorowej i udekorować odrobiną kawioru. Podawać z cytryną do kropienia.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia88

    pycha
  • 0
    sp_a4029
    Opublikowano

    Justyna223

    wykwintne danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    ale smakowicie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    super połączenie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !