Sposób przygotowania

Jajka ugotować na twardo, przekroić i wydrążyć żółtko. Rodzynki nasączyć rumem. Ugotowany ryż wymieszać z migdałami, rodzynkami i śmietaną. Podgrzać i przyprawić do smaku solą i curry. Nadziać jajka i włożyć na chwilkę (ok 2-3 min) do nagrzanego piekarnika.

Spróbuj również

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    uwielbiam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    bardzo oryginalny przepis :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    super
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo ciekawy pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Bardzo dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !