Sposób przygotowania

Mięso myjemy, osuszamy. Przyprawiamy sola i pieprzem. Podsmażamy z obu stron po 5 minut.Do mięsa dodajemy bulion, i wino. 2 łyzki soku z mandarynki. Dodajemy obrane ze skórek mandarynki.dusimy 30 minut. Gotujemy ryz w osolone wodzie. Sos doprawiamy do smaku według uznania. Na talerzu układamy ryz , filet i polewamy powstałym sosem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    bami

    Interesujące połączenie - intryguje mnie od dawna połączenie mięsa z owocami :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    bardzo dobre
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ela16

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !