Sposób przygotowania

-250 g margaryny
-1 szklanka cukru
- 4 jajka
-2 szklanki mąki pszennej
- 2 płaskie łyżeczki proszku do pieczenia
-1 szklanka wiórków kokosowych
- 1 szklanka mleka

Jajka zmiksować z Kasią dodać mąkę z proszkiem i mleko na koniec wsypać wiórki piec w 175 stopniach koło godziny udekorować kokosem można polać białą czekolada

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    anna180

    pyszna uwielbiam dodatek kokosu do ciast
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    slawekslawek

    kokosowa moja ulubiona
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    jakaś nowość :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agata/MANTIS-KITCHEN

    Babeczka lubię bo są szybkie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !