Sposób przygotowania

Cebulę i kiełbasę posiekać i podsmażyć. Fasolkę namoczyć na noc, ugotować do miękkości w osolonej wodzie. Dodać koncentrat, zioła i przyprawy i sos , kiełbasę i cebulę- smacznego!

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    nawet bardzo smaczna- celowo używam drobnej fasolki- łatwiej ugotować ją do miękkości- a mega miękką uwielbiam!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Lubie taką.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    takiej jeszcze nie jadłam :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    wczoraj znów mnie ochota na fasolkę naszła- ugotowałam cały wielki gar:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    maryśka

    smaczna
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    wersji meksykańskiej jeszcze nie próbowałam
  • 0
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Super!
  • 2
    original
    Opublikowano

    dianix

    fasolka to potrawa którą moge jeść i jeść
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    ja też- właśnie dzis na obiad!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    fajna wersja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !