Sposób przygotowania

Najpierw wstawiamy w garnku kości , gdy sie zagotuje woda wrzucamy warzywa z włoszczyzny i 2 kostki , ziemniaki kroimy w kostkę , marchewkę ścieramy jedną na tartce i dodajemy do gotującego się wywaru , gdy warzywa już będą miękkie to najpierw sypiemy opłukany groch i ziemniaki, doprawiamy wszystkim , tylko na końcu dopiero sypiemy sól , pieprzymy pieprzem kolorowym świeżo zmielonym . Na koniec możemy posypać majerankiem .

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    dawno nie robiłam,,,
  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    lubie to
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Gabriela7

    muszę zrobić
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakuj

    smakowite
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !