Sposób przygotowania

Żółtka utrzeć z cukrem i masłem, dodać białka. Ucierać do uzyskania gładkiej masy. śmietaną połączyć z mąką ziemniaczaną i dobrze wymieszać. Stopniowo dodawać mąkę kukurydzianą. Wyrabiać ciasto aż będzie odstawać od ręki. Rozwałkować i wykrawać kieliszkiem małe kółeczka. piec w piekarniku na złoty kolor. Sklejać dwa do siebie przełożone marmoladą.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    Takich jeszcze nie próbowałam :) Muszą byc pycha!!
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ekstra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata72

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !