Sposób przygotowania

Zdjąć skórę z ryby. Przekroić rybę na pół, wyjąć kręgosłup, odciąć ogon, odrywać kawałeczki ryby i wrzucać do miseczki, dokładnie sprawdzając czy nie ma ości. Rozdusić wszystko widelcem, dodać oliwy, soli, pieprzu, pokrojoną w kostkę cebulę i wszystko dokładnie wymieszać.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zbysio

    ooooooooooooooo
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    świetna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    zbysio

    smaczna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zbysio

    ooooooooooooo
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    świetna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !