Sposób przygotowania

Mleko posolić i zagotować. Wsypać ryż i gotować ok 30 min na małym ogniu, ostudzić. Odrobinkę masła stopić i dodać mielone migdały z cynamonem i cukrem. Wszystko - tzn ryż i masę migdałową wymieszać razem i przyprawić konfiturą.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    apetyczne jedzonko
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny pomysł
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    syper
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    lubimy
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    mniam mniam :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    oj, ale bym takiego teraz zjadła .....
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    anula250

    Pyszności :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    berys18

    fajny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    fajny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    z migdałami nie robiłam a na pewno smaczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !