Sposób przygotowania

Cebulę i ziemniaki pokroić w kostkę. Cebulę zeszklić na odrobinie masła. Dodać ziemniaki i przyprawy. Podlać rosołem i gotować na wolnym ogniu przez ok 10 min. Fasolkę szparagową z puszki wyjąć i odsączyć, opłukać i dodać do garnka. Gotować łącznie na małym ogniu przez ok 10 min. Doprawić do smaku.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    ciekawy przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    bardzo smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    dobry przepis
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    zdrowe i smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    berys18

    bardzo fajny pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    bardzo pyszne
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    warzywka takie sa super!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !