Sposób przygotowania

Kalafior lekko ugotować, a następnie zahartować w ziemnej wodzie. Cebulę drobno posiekać i dodać do mięsa wraz z jajkiem, bułką tartą, solą, pieprzem i musztardą. Wszystko dobrze wymieszać i doprawić do smaku solą, pieprzem i ewent. przyprawą do mięsa mielonego. Wyłożyć masę do naczynia żaroodpornego i \"powtykać\" w mięso różyczki kalafiora. Całość zapiekać w piekarniku przez ok 40 min w temp ok 200 stopni.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    super przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    ekstra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    jeszcze nie próbowałem
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mic

    superowaaa
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    fajna
  • 1
    kucharka
    Opublikowano

    Justyna37

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    ciekawe danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Podoba mi się takie danie,osobiście jeszcze nie jadłam.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !