Sposób przygotowania

Do garnka wlewamy ok 2 litry wody i stawiamy na gaz. Porcje rosołowe umyć, warzywa obrać i włożyć do garnka. Gotujemy z dodatkiem soli aż warzywa i mięso zmiękną, potem wyjąć łyżką cedzakową na talerz, dodać do rosołu koncentrat,bazylię i gotujemy na wolnym ogniu około pół godziny. Zupa powinna trochę zgęstnieć, doprawiamy do smaku solą, pieprzem i cukrem. Makaron ugotować według przepisu na opakowaniu. Na talerze wlać zupę dodać makaron, udekorować ugotowaną marchewką i natką pietruszki. Smacznego!!!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    zupa jak marzenie
  • 3
    original
    Opublikowano

    Magda60

    moja ulubiona zupka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    katarzynka455

    smaczna
  • 5
    original
    Opublikowano

    agogo2

    dobra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    marianmaras

    to jest to co lubię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    bardzooo apetyczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Papryczka

    ulubiona
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    pycha,
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    Dziękuję za odwiedzenie mojej strony z przepisami ;-) ,pozdrawiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    smaczna
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    pyszna kompozycja smaków
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    Uwielbiam pomidorówkę ale z bazylią jej jeszcze nie robiłam, na bank wypróbuję

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !