Składniki:
polędwica wołowa | 60 dkg. |
pieczarki | 20 dkg. |
masło | 1 łyżka |
śmietana kwaśna | 1 szkl. |
musztarda | 3 łyżki |
mąka | 2 łyżki |
cebula | 2 szt. |
ogórki konserwowe | 4 szt. |
cukier | szczypta |
natka pietruszki | 1/2 pęczka |
sól | |
pieprz |
polędwica wołowa | 60 dkg. |
pieczarki | 20 dkg. |
masło | 1 łyżka |
śmietana kwaśna | 1 szkl. |
musztarda | 3 łyżki |
mąka | 2 łyżki |
cebula | 2 szt. |
ogórki konserwowe | 4 szt. |
cukier | szczypta |
natka pietruszki | 1/2 pęczka |
sól | |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: